Internasjonal suksess Herland TV serie Jerusalem: Herland Report Jerusalem TV series

Internasjonal suksess Herland TV serie Jerusalem – nå på TV i USA

 

Internasjonal suksess Herland TV serie Jerusalem: Hanne Nabintu Herlands TV-suksess «Jerusalem» blir for tiden sendt på CBN i USA, etter suksess i Norge og snarlig sendestart i Sverige.

– Jeg er veldig glad for den internasjonale suksessen, sier forfatter og historiker Hanne Nabintu Herland til Norge IDAG.

TV-suksessen har nå gått to sesonger på TV Visjon Norge, totalt ti episoder og skal snart sendes på svensk TV, i tillegg til at det blir sendt på CBN i USA. Noen hevder det er galt av meg å sende på Visjon TV, men jeg har alltid praktisert at jeg går overalt, til NRK, TV2 og andre steder uten at jeg dermed går god for alt som sendes på NRK.

Nabintu Herland viser hvordan ledende personer i Midtøsten ser på vestlig arroganse, bistandsindustrien i Gaza, den feilslåtte arabiske våren og mangelen på respekt for Israel og intern politikk i regionen.

Fra CBN blir det understreket at skandinaviske land er kjent for sin kvasse antisemittiske kritikk – og anti-israelske holdninger.

Dette førte til at produksjonsselskapet ConCerva laget dokumentarserien på ti episoder også på engelsk, for å besørge informasjon og perspektiver som sjelden blir hørt i skandinaviske medier generelt og norske medier spesielt. Temaet dekker:

  • Hva skjedde egentlig under den “arabiske våren”?
  • Hvorfor hører vi så lite om arabiske kristne og intoleransen mot minoriteter?
  • Hvorfor de stadige konfliktene mellom Israel og Gaza?
  • Hva er jødedom og hvordan påvirker religionen staten Israel?
  • Hvilke utfordringer skapes av den muslimske  masseinvandringen til Europa?

 

Se TV serien “Jerusalem med Hanne Nabintu Herland” på YouTube, Herland Report her. Den foreligger i ti programmer, der hvert program fokuserer på en gjest. I seriens løp får du møte en rekke kjente konservative ledere som forklarer sitt syn på situasjonen i Midtøsten. TV serien ble også vist i USA.

 

Internasjonal suksess Herland TV serie Jerusalem: Raphael Israeli islamikaze Herland Report
Internasjonal suksess Herland TV serie Jerusalem: The Herland Report Scandinavian news site and TV channel on YouTube has millions of readers/viewers yearly. We feature leading free thinkers, intellectuals, authors and activists on foreign policy, Western cultural decay, religion and the need for national sovereignty.

 

Internasjonal suksess Herland TV serie Jerusalem: – Vi er veldig glade for den internasjonale suksessen, sier forfatter og historiker Hanne Nabintu Herland.

– Det er et gjennombrudd for oss som filmskapere at det internasjonale miljøet viser så stor interesse for de perspektivene vi fremviser.

Ledende akademikere og forretningspersoner taler åpenlyst om hvorfor Vesten gjorde feil i å støtte den arabiske våren, om hvordan vestlig korrupsjon følger det som har blitt kalt bistandsindustrien til Gaza, europeisk borgeruro og massemigrasjon, samt det pågående folkemordet mot kristne og andre minoriteter i Midtøsten. Bildet vises fra den konservative vinkelen, som vi sjelden hører fra i våre egne medier.

 

RELATERTE ARTIKLER:

 

JERUSALEM med Hanne Nabintu Herland
JERUSALEM med Hanne Nabintu Herland. – Jeg valgte intervjuobjekter som har noe uvanlig å si. Perspektiver vi vanligvis ikke får høre, sier hun. Ensidigheten i mediene er et betydelig problem, hevder hun, som gjør at vi ofte kun får høre en side av en sak. Derfor lagde jeg JERUSALEM serien. Det er den første i en rekke programmer som vil komme i årene fremover. Følg debattene om samme tema i VG, samt Dagbladet og Aftenposten og Bergens Tidende eller Dagens Næringsliv for mer informasjon.

 

Programmene tar også for seg den feilslåtte Osloavtalen.

Programmene tar også for seg radikal islams innflytelse og hvordan Vesten sliter med å håndtere disse utfordringene.

– Det sier litt om miljøet i Norge og Europa at man er så krasst anti-israelsk og at antisemittismen er så sterk at man nesten ikke får frem andre perspektiver i mediene.

Internasjonal suksess Herland TV serie Jerusalem: – Men det viser også at det er fullt mulig for oss som nordmenn å lage sendinger som blir plukket opp internasjonalt.

Episodene går to ganger daglig på CBNs nyhetskanal klokken 08.30 om morgenen og 15.30 om ettermiddagen i to uker fra 4. juli.

Nabintu Herland kommer i september ut med en bok i USA, og noe senere på høsten, en annen bok i Norge.

– Jeg har merket at TV-mediet fascinerer mange som ikke leser bøker. Derfor bestemte vi oss for å gå inn i TV-mediet med denne serien.

Vi tror at folk er interessert i mer dypdykkprogrammer, programmer som gir kunnskap, sier hun og forteller at ConCerva allerede er i ferd med å produsere en ny serie, også den om temaer som andre ikke tør å røre.” skriver Norge IDAG.

Av Lars-Toralf Storstrand
25.07.2016

 

THOUSANDS SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY NEWSLETTER AND TV SHOWS. Follow the trend and be one of them and SHARE the articles:
Thanks for reading! The best way to get around the internet censors and make sure you see what we publish is to subscribe to the mailing list, which will get you a weekly email notification and alerts about our TV shows. Our articles and TV shows are entirely reader-supported, so if you enjoyed this piece please consider sharing it around.
Bestselling author, Hanne Herland new book New Left Tyranny

Check Also

Who owns the Federal Reserve? Hanne Nabintu Herland intervju med Klassekampen om White Helmets, Syria Herland Report logo

Hamas tvang tusener av sivile som levende skjold for Hamas – Michal Rachel Suissa

  Det er kun når boligområder og barnehager i Gaza treffes at dette angår “det …

TV dokumentaren Jerusalem: Vesten støttet islamister til makten – Gerald Steinberg

  Herland Report: Dokumentaren i ti deler, “Jerusalem med Hanne Nabintu Herland” omhandler hvordan intellektuelle, …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close