Home » Family » Ny, viktig bok: Hva sier Koranen egentlig? For den som vil vite hva Islam lærer om ulike tema – Trond Ali Linstad
Ny, viktig bok:  Hva sier Koranen egentlig? For den som vil vite hva Islam lærer om ulike tema – Trond Ali Linstad

Ny, viktig bok: Hva sier Koranen egentlig? For den som vil vite hva Islam lærer om ulike tema – Trond Ali Linstad

Share the article

I gamle dager var det Sovjet Unionen som var den store, stygge ulven i Vesten. Da Berlinmuren falt, og Sovjetsamveldet falt sammen, trengte vestlige strateger en ny, ytre fiende. Midtøsten ble et fokuspunkt, oljerikt og velsignet med betydelige naturressurser – Islam ble lansert som den neste, store fienden.

Unødig å si er det betydelige kulturforskjeller mellom vestlig tenkning og islamsk kultur, men demoniseringsprosessen av muslimer generelt begynte først i etterkant av Berlinmurens fall.

Det ble en strategisk viktig brikke for deretter å kunne angripe disse nasjonene, for å ta over kontrollen av deres naturressurser. Vi lever som kjent i en globalistisk tid, der respekten for nasjonal suverenitet står særs lavt.

På bakteppet av dette, kan det være nyttig å lese den nye boken til Trond Ali Linstad, Hva sier Koranen? Kunnskap om hva Koranen egentlig sier om krig, fred, samtidsspørsmål, religio, livssyn og tro?

Hvem er muslim, og hva betyr det å være muslim i Norge i dag? Mange har spørsmål, og vil ha svar. Samtale og diskusjon blir viktig. Og gjerne med utgangspunkt i denne boka. Den blir viktig samtidsbok! Og kjøp den gjerne i din lokale bokhandel eller her.

 

Millions watch Herland Report TV. Subscribe:

Den muslimske legen, Trond Ali Linstad, leder til daglig Urtehagen Stiftelse på Grønland i Oslo, og er en kjær gjest hos Herland Report. Klikk på bildet og se programmene med Linstad.

Om boka

Dette er en levende og informativ bok med tekster på norsk fra Koranen – en bok til kunnskap og innsikt. Hva sier Koranen egentlig? Mange er kanskje ikke så kjent med det. Og uten kunnskap kan fordommer oppstå.

Det blir en viktig bok – for den som vil vite mer. Om et aktuelt tema. Og kanskje berører den egen tro – eller den til naboen? Den berører spørsmål som blir diskutert i tiden.

Om forfatteren

Tekstene er presentert og oversatt til norsk av T. A. Linstad. Han er etnisk og kulturelt norsk, med navn Trond Linstad før han la til Ali som mellomnavn da han ble muslim.

Han var kort tid til sjøs, før han studerte medisin ved universitetet i Oslo. Etter embetseksamen tok han diplom i tropemedisin og hygiene ved Universitetet i Liverpool, for deretter å dra for å arbeide som frivillig lege i palestinske flyktningeleirer i Jordan. Han ble senere utvist fra Jordan grunnet krig i landet.

Han arbeidet i palestinske flyktningeleirer i Libanon. I flere år var han formann i Palestinakomiteen i Norge, og har gjort mye for å spre informasjon om Palestina-problemet. Han er innehaver av Palestinsk fortjenestemedalje (fra Palestinas Røde Halvmåne) og Jødisk ærespris (fra Neturei Karta).

Han har etablert og er aktiv i Urtehagen, en ideell stiftelse som driver arbeid for barn og unge. Han har gjort flere reiser i Afrika og har ansvar for et barnehjem for et femti-tall foreldreløse og fattige barn og et dagsenter for funksjonshemmete barn i Somalia/Somaliland. I en rekke år var han fastlege på Grønland i Oslo.

Han mener islam representerer verdier og sannheter som bør gjøres bedre mere kjent, og ønsker å gjøre det med denne boka. Jeg foreslår intervjuer, presentasjoner/spørsmål/svar, diskusjoner om denne boken med det viktige stoff i den. Jeg blir glad over å kunne delta. Ta gjerne kontakt. linstad@urtehagen.com. Tlf. 22 17 19 24.

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!

SUBCRIBE TO OUR

WEEKLY NEWSLETTER

 

Every Friday you will receive a newsletter with the relevant articles that we have published during the week.

Fill in your email adress and press the button above!


Share the article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com