Home » Middle East/Africa » Vesten støttet ekstremistiske islamister til makten under den arabiske våren – Gerald Steinberg i dokumentaren “Jerusalem”

Vesten støttet ekstremistiske islamister til makten under den arabiske våren – Gerald Steinberg i dokumentaren “Jerusalem”

Se første program i dokumentaren om hvordan intellektuelle, aktivister og forskere i Midtøsten ser på Vesten og vårt engasjement i krigene i Midtøsten. Serien i 8 deler viser nye perspektiver på gamle konflikter. Herland samtaler med kjente professorer, forretningsmenn, statsmenn og diplomater om alt fra vestlig medias unyanserte blikk på Midtøsten til Gaza, Hamas, Israel, ISIS og forfølgelsene mot de arabiske kristne.

I dette programmet samtaler jeg med professor Gerald Steinberg om den forfeilede arabiske våren og hvorfor USA og dets allierte så aktivt støttet islamistiske organisasjoner som Det Muslimske Brorskap i Egypt. Man støttet altså ikke de moderate, sekulære kreftene i Midtøsten men bidro til å bringe ekstremistiske islamister til makten i land etter land, med katastrofale konsekvenser.

Herland Report YouTube banner

Check Also

ISIS brides UK Express

ISIS brides: Al Qaida – ISIS affiliated mercinaries were all along our allies #Norway #Syria

  Herland Report: In Norway, FRP left the coalition government on Monday, Jan. 20th, citing …

Daily-mail-Iranian-women-lament-soleimani-death-trump-iran

Islamic Persecution of Christians seldom criticized in the West #Soleimani

  Herland Report:  Why does the Liberal West so often refuse to criticize Islamic persecution of …

EU law requires cookies. By continuing to use this site, you agree to this. more information

EU law requires cookies for the best browsing experience. If you continue to use this website or click "Accept", you are consenting.

Close